Thursday, August 4, 2011

syukur alhamdulilah :)

assalamualaikum :)



syukur alhamdulilah aku still hidup sehingga harini .genap laa sudah 16 tahun .bak kata suhada saruji "selamat dtg ke kelab warga emas " .haha weh aku warga muda laa sodaa .

harini tenang jeaaa maybe sbb hujan kan .entah laa rasa tenang jeaa tahun nie punya birthday .walaupun tak sambut dgn meriah mcm thn2 lps entah laa aku tk kesah pun.aku pn hampir tk ingt birthday aku .

okay aku admit aku ade la jgek nangis hari nie .nangis terharu :')

kpd sahabat yg selalu dibuat gaduh teman yg balik sekolah sama2 kawan tmpt kongsi cerita nak thu tak text kau mmg buat aku touching :') sayang kauuu weh .hope friendship kita kekal smpai bila2 .

kpd insan yg berada di teknik dato maharaja lela thankss laa sanggup call aku nyanyi lagu happy birthday .haha tp segan nak nyanyi kuat2 .haha takpaa sabtu nie insyallah kita jmpe tau .

kpd amanina yusuff,nadira hanif and afifah kim terimaa kasih laaaa buat post kat blog pasal aku :) sgt hargaii weh :')

and terima kasih2 pd kawan2 teman2 sahabat2 yg wish kat mukabuku,twitter and phone .tak lupaa pada baba yg wish via text abang,kakak and kak sha wish via mukabukaaa .esok adeq mahu tuntut hadiah .HAHA

nota kaki : harini bdk2 kat kelas semua rajin buat math and add math xD haha hope kitaa b'tmbh rajin lagi :) and bdk tikl senyap nyaa ? haha

No comments:

Post a Comment