Sunday, August 7, 2011

:')

tanggal 06.08.11 maybe aku tak boleh lupaaa.akhirnyaa  hari tu  aku dpt berbuka puasa dgn baba,abg,kakak and kak sha :) satu family .plus dorg belanja aku pizzaaa dominoo .thankss :')

tp lepas nie maybe aku akan berbukaa dgn baba jeaa .erm sbb lps nie akak aku dpt posting kat hospital area2 selangor nie .tk tahu laa hospital selangor kat mne.hope sgt laa dpt kat hospital ampang tp mcm mustahil kan? hmm raya pun confirm laa takda akak aku :')

No comments:

Post a Comment