Friday, July 29, 2011

selamat datang yaaaa ramadhan :D

photo credit to : drcintapunyabelog


assalamualaikum~

tinggal 1 hari jeaa lagi kitaaa nak menyambut puasa kn? sungguh laaa aku tak sabar weh .yelaaa first time birthday time bulan puasa xD

orang cakap birthday time bulan puasaa nie boring?yekaaa? patutnyaa bangga la sikit sbb birthday kita kat bulan yg penuh rahmat *eceheceh ceramah pulek aku nie .

azam aku utk bulan puasa yg akan dtg nie ialah :

1.kalau boleh nak puasa penuh *tp tu mcm mustahil kan?
2.nak join tadarus Al-quran kat sekolah *mcm tahun lps
3.kalau boleh nak khatam Al-quran *insyallah
4.nak bgn malam solat sunat *insyallah kalau aku bgn
5.solat tarawih *insyallah

buat masa nie tu jeaa la kot aku pikir .aku doa2 laa kan semua nie tak hangat2 tahi ayam .insyallah aku buat .amin~

smlm aku baca balik novel contengan jalanan by hlovate.the best book that i've read !! mmg betul laa kita org msia nie puasaa mcm dh mcm adat .erm aku mls nak explain .hangpa kalau rajin baca la buku tu .serius best *eceh promote nie



notakaki : akhirnyaaaaaa adikmu ini dapt juaaa makan lobster .eceh terimaaa kasih abangggggg XD

No comments:

Post a Comment