Friday, June 17, 2011

gumbira :D

assalamualaikum~

woot woot nasib baik laa aku dtg sekolah hari nie .terus aku dah tak ingat mood aku smlm yg macam ade awan2 hitam pastu kena panah petir  .haha mcm pelik jeaa ayt whatever -,-

msk2 kelas jeaa  majoriti cikgu tak dtg .alhamdulilah ~ haha aku act malas nak belaja takda mood . bile cikgu tk dtg mmg masing2 pi kumpul kat meja aku la kan .yg si wanda pulak ade pidato utk kelab pelaburan bijak selasa dpn .soo kekonon nye nak berlatih laa dgn kiteorg .

couch die si anak roslan tu .ape lagi natasha laaaa .aish sumpah laa lawak die pi ajar wanda .yg si wanda nie pulak ckp mcm heartless abis .bile org sruh tone tu semangat sikit nie tak tak tone die marah jeaa .hadoyaiii
aku and fadz dh bantai gelak gila2 kat kelas .

pastu masing2 mcm kembali ke zaman kanak2 .main sep sep tgn laa .c c amerika laa baby lotion la apebenda lg pun aku tk ingt :D

belajaa geo plak pn hng pulak buat lawak .terbantut jadi terbontot pembedahan jadi pendedahan nama si fazira tu pun silap ejaaa jadinya fiziraaa .haiyaaaaaaaaaaaa sumpah lawak laaa .haha


terima kasih la kepada mereka2 yg buat aku gelak smpai lupaa masalah aku :D syg korg laju2

No comments:

Post a Comment