Sunday, February 20, 2011

saya okay :D

halu halu
assalamualaikum ~

kejapnyaa masa berlalu .tup tup dah nak msuk bln tiga kan ?bulan tiga? erghhhh exam month laa der .
aku hape pun tak prepare lagi niee .weeee,sumpah aku takot -,-

oh,act nak cerita pasal bdk2 kelas aku .okay,honestly mula2 msk kls sc 3 .erghhh bosan pastu bdk2 laki semua mcm bajet poyo jeaa .haha teruk betul aku pnye first sight kan ? i'm still awkward with them .

then msk bln dua ,masing2 dah tunjuk taring .serius sc 3 bisinggggggggggggg nak mampus .tapi aku tak kesah kott .haha hari2 aku gaduh dgn si firdaus merangkap ketua kelas .pastu bdk2 laki fauzan ,haziq mazelan n the geng suka sgt tayang muka kat meja aku ,tahu laa aku duk dpn sekali .haha

then sejak si fadzilah masuk kelas aku,nie mmg gilaa aku dibuatnyaa .yelaa kalu dia bercerita tu ,aish toksah ckp laa ,mmg asyik tergelak jeaa .dah laa ckp laju .mcm tak bernafas jeaa .haha .tahu laa nak nyah biologi .haha okay tkda kena mengena

oh lagi satu,korg tahu tak kat kls aku  .TAK HABIS2 CERITA PSL MOVIE HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAAH .ya ALLAH,bkn main sakan laa si firdaus,fazira n fauzan semua bercerita kt meja .aku nie menganga jeaa laaa sbb tk tgk lagi .dah laa dlm movie tu ade sikit kelucahan .seronok yeaa kome2 smua .aku bakor kau kang .haha *gurau then msk kelas sc 1 pun tak habis2 bercerita .aigoooooo -.-

just nak ckp laa my life aku skrg.alhamdulilah semua okay takda masalah .even takda org yg terpenting kat kelas n sekolah aku kena laa terus kan hidup kan?haha takpaaa byk lagi kawan kat sekolah tu .tak salah kan kalau ada kawan baru?

nota telinga: nak tgk dream high laa :D

No comments:

Post a Comment