Sunday, November 7, 2010

syukur alhamdulilah :)

assalamualaikum~

wahh~sekarang jam sudah pukul 12.30 AM menunjukkan hari pun sudah masuk hari isnin .
act aku baru jeaa smpai rumah .baru balik dr melaka .walaupun mata nie mcm nak tertutup tapi aku gagah kn diriku ini utk online .cehh cehh .poyo jea kauu

hari jumaat malam dpt msj dp pokteh,he said that my grandma msk hospital .kena strok sebelah bdn pastu mmg tak boleh nak berckp .serius time tu aku dah risau tahap karma .just mampu berdoa utk nenek .then call my abang ckp nak balik melaka .alih2 tunggu die punye psl smpai tertido aku .

soo ,pagi2 my dad dah kejut ,mandi2 then terus ke hospital melaka .dtg jea tgk nenek ,ya ALLAH .mmg rasa sebak sgt berguguran juga laa air mataku ini.bile tgk balik kn ,kita akan layan mak ayah kita time dorg sakit serupa mcm mak ayah kita layan kita time kite baby ! tak phm ? tape laa .naty korg merasa jgek.haha

masa pagi2 tgk nenek ,die still tak boleh nak berckp and bergerak .alhamdulilah after my mak ngah smpai plus cucu die termsk laa aku tlg pegang2 die plus urut2 die .die dah boleh gerak2 dah boleh ckp2 .fuhhh ,leganye laa hati nie

aku tak tahu laa knp time nie balik melaka asik melatak jeaa .sampai bubur nenek pun aku and si areef melahap sekali .HAHA agak kejam cucu nenek nie .pastu nak pegi hospital pegi melatak lagi dgn arif .then nak balik kg pun melahap lagi .tapi time nie ade mydad,abang ,abg fir ,areef and me ! oh yeah .aku seorgg jea ladies .haha

then,balik kg jeaa smpai pkul 4 .mmg terus cari bantal laa kn .pastu pagi2 malas nak mandi .eh bkn mls nak mandi tp malas nak tggu amek number msk bilik air .soo aku ajak laa areef pegi melawat satu kg .haha mmg merantau laa kn .haha .nasib tade motor kalau tak dah merempit kiteorg .haha

balik dr merantau ,tgk semua dah siap nak pegi hospital balik .mmg kelam kabut kiteorg mandi .dah laa dpt ceramah percuma pagi2 nie ^^ .then pegi hosp smpai laa ptg .ptg singgah rumah pak long then malam kiteorg balik ampang .
nenek .semoga nenek cepat sembuh ,adik sentiasa doa kesihatan nenek .harap nanti nenek dapat datang time abang kahwin ^^ and areef aku tggu 3 hb naty ,kau kn dapat gaji .belanja aku beg satu ! HAHA

No comments:

Post a Comment