Monday, November 15, 2010

sad story end up to be the best !

assalamualaikum~
1st sekali .aku minx maap kt nabilaa sbb tiru die pnye title belog beliau .sory cousin :)
aish ,lama betul aku tak meng update belog nie .bkn ape aku berkabung seketika .
knp berkabung ?sbb my grandma dah pergi berjumpa dgn YANG MAHA ESA .al-FATIHAH

sedih mmg sedih .mata nie aku rase dah bengkak kott asik menangis jeaa .tapi bila my mak ngah ckp "mcm mane mak ngah nak kuat kalau kamu tak kuat" ! aku mcm okay buzz kau kene kuat .jgn nangis lagi .erm aku rse ape yg tgk dkt tv aku dah tgk secara live .dr di mandi kn ,di kafankn and dikebumikn .

tapi seriusly aku rase time nie best dapat spent time together dgn family melaka sbb smua balik .abg2 sedareku yg dr singapore pun turun jgek .plus mulut aku nie pun tetibe jadi peramah .yelaa before nie aku senyap jeaa .tapi tulaa kn kalau arwah nenek lagi best .1st time 15 thun dlm hidup aku jmpe abg wan and abg taufik :)

before abg2 aku nie nak balik singapore kiteorg pun ape lagi .SNAP PICTURE  laa .bkn senang nak jmpe dorg tahu :)

muka time nie bangga2 jea sbb abg wan yg tarik aku snap gmba sesama .wahh~terharu .dah laa tdg horror

cucu2 laki atuk yg sgt ramai .apsl akk aku ade ? semak jeaa kau kak .HAHA


atuk bersama cucu perempuan beliau and maksu ? aduh time nie aku takde aku keluar japp .
with abg taufik and hidayat .and pok teh ? HAHA .


kakak ,me ,akmal and abg fir :)

pak su and mak su .cumil kn dorg ?

ceh2 pak ngah malu2 kucing laa tu .HAHA

nabilaa kau bangga2 jea kn ? haha okay maksu interfrem lagi sekali .HAHA

abang wan dihimpit oleh kami semua :)
nak jugak semak umno cawangan melekek dalam .aik amirul ? smpah pun nk tunjuk gak ? HAHA


kite bersama chef amirul dalam rancangan KETUK-KETUK MUHARAM .haha

aish,byk sgt laa plak gamba yg di upload .ape2 hal ,saya sgt sgt sgt sgt gembira dpt spent time dgn mereka2 semua ini.tak sbr nak tggu time my abang kahwin nanti :)

oh yee~
AL-fatihah to Grandma.rest well and we'll pray for your soul to rest in peace (:
love you always

No comments:

Post a Comment