Sunday, October 31, 2010

stresssssssssssssss !

ya ALLAH ,
stressnye akuuuu ! 
aduh ,boleh plak benda yg paling important dlm hidup aku boleh hilang .
and boleh laa plak hari nie aku baru teringt benda tu .
arghhhhh ! 
mane nak cari nie doee .
masak aku kalu macam nie .even kalu my dad tahu mmg kene maki la 
maki ? tade laa smpai maki tapi marah laa ! 
benda tu penting kott .seingt aku laa aku just letak kt bilik jeaa .
sekarang nie mmg tgh buntu gilee .dah tak tahu nak cari kt mane lagi 
ya ALLAH ,permudah kan aku utk mencari benda tu .
bagi laa aku ikhtiar nak cari kt mne 
amin~ 

                

2 comments: