Saturday, October 30, 2010

happy together with you !

assalamualaikum~

wahhh , LAME jugak aku tak meng-update blog nie .bkn tade citer ke ape tapi tangan nie malas plak nak menaip alaaa bknnye ade org bace pun kn ? HAHA .erm tape laa abaikn benda tu .sebenarya aku nie nak citer psl semalam .aduh ,kalu nak diikut kn laa ,aku malas nak pegi sekolah yg bosan tu mmg tahap tak ingt tapi disebab kn insan yg bername NOR SUHADA CHE SARUJI text aku ckp 'buzz kau nak tak snap gamba dgn abg bibir sexy?die dah buat appointment nak snap gamba ngn kiteorg kalu kau nak soo kau dtg laa' erm mmg jawapan aku nak laa kan .soo aku dtg laa sekolah .erm actually abg bibir sexy tu ade hari graduasi .ya ALLAH ,serius aku tgk die HANDSOME GILEEE !! die dah laa putih yela sbb die cina pastu pkai baju melayu .mmg KACAK habis laa.haha bdk melayu pun tak pkai bju melayu .mmg respect gilee laa abg bibir sexy ! erm nak tggu die habis graduate tu sikit pnye lame soo dah boring aku,calin,diyana.suhada,madi,wani and nad pun ape lagi snap gmba laaa .tgk laa mcm2 aksi kiteorg buat .mcm2 ke ? haha






whoa! aku suka gamba nie sbb aku cumil .HAHA


masing-masing nak buat mata sepet la tu !


peace ! ^^ 

erm lps dah penat snap gamba tu ,kiteorg pun pegi laa dewan .ddk dlm dwn jd penonton tersgt laa 
bosan .soo ddk lepak2 dgr lagu kt luar.aishh lamenye nak tgk abg bibir sexy nie nak kuar
alih2 ! mmg harapan laa nak snap gamba dgn die .
dgn camera si diyana tu habis bateri plus dah heng aku tgk 
erm tapee laa .malas aku nak menunggu lagi .soo balik laa rumah tapi seriusly
aku happy spent time dgn dorg.wahh~ rindunye laaa  .haha 
act bknnye aku balik uma terus .aku pegi lepak rumah calin sbb nak tgk citer nie




my girlfriend is gumiho .
tapi mmg tak laa kn ,dtg2 jea tgk dah episod akhir .
adoyaiii .aku dah laa tak phm pape .
nasib baik laa ending best ! erm nak tgk laaa citer niee .

-saya hanya insan yg lemah tak lps dr membuat kesilapan-
-salam- 


No comments:

Post a Comment