Friday, October 22, 2010

dunno why ?

assalamualaikum :)

aishh ,aku tak tahu knp dgn aku nie .dah laa tak pegi sekolah 3 hari berturut-turut sbbnye MALAS .haha alasan yg tersgt la simple! .lepas tu ,kalau dah boring tahap karma bukak pesbuk ,bile dah bukak tgk status org rasa mcm menyampah baca status die.rasa mcm mengedik pula pompuan nie kt laki .padahal tu kawan aku .ya ALLAH soryy kawan ! aku tak berniat nk benci or menyampah kau ,tapi aku tak tahu knp dgn aku nie .astagfirullah al azim aku tahu bkn hak aku nk halang kau comment ngan sape pun  .kalau kau bace blog nie aku minx maaf kt kau byk2 .pastu lps dah menyampah bkk pesbuk bukak youtube ! erm apa lagi tgk 2PM laa .korean singer punya variety show .smpai kawan2 aku pun menyampah bilee aku dah obses ngan dorg nie .soryyy la kawan ! aku punye hobi nak buat mcm mane kn ? hak aku laa nak tgk ape . mmg laa bg aku best tgk dorg ,smpai gelak2 keluar air mate tapi rasa mcm otak nie tak berjalan doee .aduh ,bosannye laa ddk rumah nie .erm plan esk nak pegi rumah teacher ade mkn2 plus pegi AP nak main bowling n karok ! but suddenly dibatal kn !! erm bab pegi rumah teacher n main bowling tu aku tak kisah .tapi KAROK ? sumpah aku frust even benda kecik jeaa kn ? entah laa .nasib baik laa ada aten .tape aten naty kite pegi karok melalak berdua kt AP tu .haha  :)


-saya hanyala insan yg tak lepas dr membuat kesilapan-
-salam-

No comments:

Post a Comment